Welke tas neem jij mee naar je werk?

Welke tas voor je werk

Welke tasAls je naar je werk gaat is het handig om al je spullen in een tas mee te kunnen nemen. Een handtas alleen is vaak niet voldoende. Je wil je laptop veilig mee kunnen nemen. Zeker als je ook regelmatig thuis werkt is dat een absolute must. De juiste laptoptas kopen is daarom geen overbodige luxe. Juist nu binnenkort het werk weer begint, mogen we onszelf best verwennen met een mooie ruime tas. Eentje waar we leuk mee voor de dag kunnen komen. Welke tas zou jij kiezen?

Welke tas zou jij kiezen?

Ik zet een paar mooie exemplaren voor je op een rijtje. In verschillende kleuren en stijlen. Ik vind ze allemaal erg mooi. Welke zou jij kiezen? En kijk ook eens op Haar eigen Zaak voor nog meer mooie laptoptassen! Bovenaan deze blog vind je gelijk de eerste mooie tas:

Chesterfield Maria lederen laptoptas

Laptoptas dames van Chesterfield. Een robuuste stoere tas voor naar je werk. Stevig genoeg om mee te nemen op de fiets of in de trein. Van stevig mooi leder gemaakt. Eenvoudig en toch chique. En voor een redelijke prijs.

The Pride & Soul collectie

Pride & Soul schoudertasDeze tas van het merk Pride & Soul is geïnspireerd op de motorrijders stijl van de jaren ’40 en ’50, één van de meest fascinerende periodes waarin de klassieke motorfiets ‘look’ was geboren. De naam Pride & Soul staat voor het gebruik van authentiek leer dat in nauw verband staat met die motorfiets stijl. Deze tas heeft klasse en is tegelijk stoer en robuust.

Marington eigen merk

Montepulciano aktetasMarington heeft ook tassen naar eigen ontwerp laten vervaardigen. En niet zonder succes! De prachtige ontwerpen springen eruit. Zoals dit kikkergroene exemplaar ‘Montepulciano’ genaamd, van echt Italiaans kalfsleer. Deze is met de hand getamponneerd, plantaardig gelooid, met de hand gekleurd en gepolijst. Deze tas is een juweeltje! Met een rits vak aan de achterkant en een multifunctioneel vak aan de voorkant. En onder de gespen berg je handig je paraplu of krant op. In diverse kleuren verkrijgbaar.

Pratesi Raffaello Laptoptas

Pratesi raffaello aktetasHeb je iets meer te besteden? En houd je van wat meer strakke ontwerpen? Dan is een prachtige Pratesi tas misschien iets voor jou. Dit is een moderne en exclusieve laptoptas, gemaakt van hoogwaardig gepolijst kalfsleer. Met een speciaal versterkt vak voor een 16,4 inch laptop. Dit is een echte luxe mooie tas die verkrijgbaar is in alle kleuren van de regenboog. Dit gele exemplaar sprong eruit voor mij. Het past goed bij donkere kleding en fleurt zelfs regenachtige dagen op!

Welke tas zou jij kiezen voor naar je werk? Laat het ons weten door jouw reactie hieronder achter te laten!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.