Home / Flexibel werken / Parttime Office manager bij Clixz

Parttime Office manager bij Clixz

Flexibel werken
Werktijden in overleg, flexibel in tijd en plaats

LET OP: Deze vacature was binnen een week vervuld! Je kunt niet meer solliciteren! Voor openstaande vacatures KIJK HIER.
Clixz in Breda zoekt een parttime office manager voor ongeveer 24 uur per week. Humor en collegialiteit zijn belangrijke fundamenten van Clixz. Maar dat niet alleen. Als je heel snel heel veel dingen wilt leren, zit je hier goed. Daarin zijn we echt anders dan de ‘grote jongens’. Daar leer je heel veel van één ding. Moet je van houden. Bij ons is geen dag hetzelfde. Nou ja, geen week dan. Zeker niet als:

Parttime Office manager +/-24 uur p/w

Jong en dynamisch, maar dan écht

Velen beweren het, wij zijn het. Clixz is jong van geest, leeftijd en visie. We zitten in Breda, maar werken overal. Net waar het uitkomt. En waar de klanten zitten. Van 5 tot 9 meestal, maar niet aan één stuk hoor! Geef zelf maar aan wat je prettig vindt. Wij denken aan 3 tot 5 dagen per week. Met zes collega’s en een team van ontwikkelaars; vakidioten met humor. We groeien hard, dus er komen nog wat collega’s bij. Zowel financieel als organisatorisch is alles goed geregeld bij Clixz.

Wat we doen?

Je wilt vast weten wat we zoal doen. Daar gaan we! Afstemming en integratie van bedrijfsprocessen. Met bewezen technologie van Intelly Online, verzorgen we koppelingen tussen een breed scala aan bron en doel systemen. Door de inzet van onze middleware kom je in aanraking met een groot aantal technieken, projecten en verwachten onze klanten een gedegen en flexibele, maar vaak ook een creatieve oplossing! Ondersteuning van buitendienstplanning en integratie van applicaties. Maar ook: een eigen softwareplatform, o.a. voor lead-opvolging en online offertes. Onze markt: dynamisch en veeleisend. Onze werkwijze: pragmatisch, oplossingsgericht en met veel plezier!

Pas jij bij ons?

Met verder merendeel technisch consultants om je heen vervul je een rol van betekenis in het plannen en ondersteunen van collega’s en klanten. Je werkzaamheden zijn zeer divers: van marketing activiteiten, plannen van consultancy werkzaamheden en het organiseren van bedrijfsuitjes tot het ondersteunen van de facturatie / administratie. De mogelijkheid om samen met de groei van Clixz de rol van officemanager verder te laten groeien. Het is een dynamische en boeiende functie.

Ben jij dit?

• HBO werk- en denkniveau
• Gestructureerd en accuraat
• Initiatiefrijk en daadkrachtig
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels
• Ervaring met werken in een ICT-omgeving is een pré, affiniteit een eis
• Vanzelfsprekend een goede beheersing van Microsoft Office
• Woonachtig in omgeving Breda (+25km)
• Parttime +/- 24 uur per week, flexibele tijden en locatie van werken. Op vrijdag minimaal 4 uur op kantoor, aangezien dit onze “kantoor dag is”

Kom maar eens praten dan!

LET OP: Deze vacature was binnen een week vervuld! Je kunt niet meer solliciteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.