Het was weer leuk die wintersport

Wanneer in ons land de lente nog op zich laat wachten is een late wintersportvakantie ideaal. Vaak is in de echte wintersportlanden het weer beter dan hier zodat je kunt genieten van de laatste sneeuw, maar ook van een schitterend uitzicht op een terras onder de sterker wordende zon. Na deze geweldige ervaring staat je besluit vast: komend seizoen ga je weer op wintersport!
De ideale locatie
Er zijn veel wintersportlocaties, maar de beste zijn toch die plekken waar er Nederlandssprekende instructeurs zijn. Zelf begrijp je aanwijzingen in het Engels of Duits nog wel, maar voor je kinderen is dat lastiger. Daarnaast wil je vanzelfsprekend niet te ver van de skiliften afzitten en in de buurt zitten bij een grote verscheidenheid aan pistes. Gemakkelijke pistes voor de kinderen en pistes met wat meer uitdaging voor jezelf. Het zijn allemaal criteria waar je rekening mee moet houden bij het plannen van je ideale wintersportvakantie voor het komend seizoen.

Nu boeken
Soms kun je geluk hebben en last-minute een fantastisch appartement of hotel boeken, maar meestal heb je meer keuze als je er snel bij bent. Steeds meer reisaanbieders belonen je tegenwoordig als je vroeg besluit te boeken en de geweldige kortingen die vroeger bij last-minute boekingen werden gegeven, zijn ook verleden tijd. En waarom zou je het boeken ook uitstellen als je toch zeker weet dat je ook dit jaar wilt genieten van de late sneeuw en een weldadige apres ski na de inspanning?

Groot online aanbod
Wanneer je eenmaal je bestemming hebt gekozen kun je je zoektocht naar een leuk chalet het beste beginnen op Wintertrex. Het aanbod is groot en daarbij kun je eenvoudig prijzen met elkaar vergelijken. Bekende wintersportbestemmingen zijn natuurlijk Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk, maar denk ook eens aan minder bekende wintersportlanden als Tsjechie. Een verblijf in een minder bekende wintersportbestemming is vaak goedkoper en zeker als je nog niet een volleerd skier bent ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.