Modern en moeder tegelijk? Ja het kan!

Moeders van tegenwoordig zijn behoorlijk modern en laten geen fashionitem aan hen voorbij gaan. Fanatiek sporten, fashionable gekleed en af en toe lekker ontspannen, allemaal termen die perfect aansluiten bij de mama anno 2014. Zeker een complimentje waard om er zo goed bij te lopen en tegelijkertijd ook nog de kids op te voeden en de hele dag overal en nergens heen te sjeesen! Lees snel verder voor de vier echte musthaves die zeker aanwezig moeten zijn en check of jij al zo ver bent!

Fris & fruitige huid

Naarmate we al wat ouder worden is het heerlijk om je huid goed te verwennen. Helaas krijgen veel vrouwen ook te maken met striae. Dit zijn die vervelende striemen op de huid, die ontstaan door een te snelle lichaamsgroei. Een veel voorkomende oorzaak hiervan is zwangerschap. Je buik groeit zo hard, dat je huid het amper kan bijhouden. In dit soort gevallen is het erg belangrijk dat de huid goed soepel blijft. Met behulp van de rijke PCLE Crème van Biodermalis je huid binnen de kortste keren weer zo soepel als nooit te voren en ben je tevens beschermd tegen een droge huid. In combinatie met een scrubje zal jouw bestaande striae iets verminderen en verlichten. Altijd mooi meegenomen toch?

Verzorgde nagels

Verzorgde nagels, een echte must van tegenwoordig! Mooie en verzorgde nagels met een leuk kleurtje kunnen jouw outfit maken of kraken en het ziet er tevens gewoon goed uit! Met de OPI app kan jij precies kijken welke nagellakkleuren helemaal in zijn en welke je absoluut niet moet dragen. Door jouw eigen nagellengte en huidskleur in te vullen kan je de app personaliseren en weet je precies welke kleuren jou goed zullen staan. Download hem snel en ga aan de slag!

Hallo tablet!

Heb jij al een tablet aangeschaft en ben je al volop online? Goed bezig! Zo niet, schaf er een aan! Super handig om snel wat op te zoeken of om je goed te vermaken op vakantie en tijdens zwemlessen. Zorg dat ook jouw tablet er goed uitziet en voorzie hem van een fleurige tablet hoes voor de Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 of misschien met Galaxy Tab Pro 10.1 hoes, afhankelijk van jouw model. Door een tablet cover met een fleurige en felle print uit te zoeken haal je stiekem al een beetje de zomer in huis. Jouw tablet is tevens goed te gebruiken in de keuken om wat nieuwe recepten op te zoeken en uit te proberen. Zet hem met de standaard van de hoes in elke gewenste positie die je wilt.

Download Instagram

Nu we toch allemaal een tablet in huis hebben kunnen we meteen door met het volgende: downloaden van Instagram! Grote kans dat je er al wel eens van hebt gehoord. Het is een app waar iedereen foto’s kan posten over de dagelijkse bezigheden, nieuwe fashionitems en natuurlijk de welbekende ‘selfies’. Een prima media om inspiratie op te doen voor jezelf of voor de kleine. Volg je vrienden, vriendinnen, modellen en actrices die je interesseren zodat je altijd up-to-date bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.