Home / Flexibel werken / Vacature: Officemanager parttime in Hilversum MBO+/HBO

Vacature: Officemanager parttime in Hilversum MBO+/HBO

EBBEN Partners zoekt officemanager parttime

flexibele baan

NB: Deze vacature was binnen een week vervuld. Je kunt niet meer reageren. Voor nieuwe flexibele en parttime vacatures KIJK HIER.

EBBEN Partners is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van governance, risk & compliance met een specialisatie in fraude en integriteit. Ons multidisciplinair team bestaat uit consultants, data-experts, registeraccountants, auditors en juristen. EBBEN verricht onderzoeken (fraude, corruptie, diefstal, belangenverstrengeling, cultuurproblemen), verzorgt trainingen en workshops en biedt consultancy diensten, waaronder internal audit. Wij zijn gevestigd aan de Nassaulaan 25 in Hilversum.

Ter versterking van ons team, zoeken wij een enthousiaste officemanager voor 24 uur per week.

Wij zoeken

Wij zoeken een ervaren en enthousiaste officemanager met het vermogen de meest uiteenlopende zaken snel en goed te regelen. Als officemanager fungeer je als een spin in het web. Het betreft een duobaan van 24 uur per week, waarbij je over en weer efficiënt zaken overdraagt aan jouw collega. Als officemanager ondersteun je de partners en de professionals. Je houdt je bezig met secretariële en administratieve taken, het redigeren van uitgaande stukken, zoals rapportages en offertes, agendabeheer, administratie, marketing- en salesondersteuning en het frontofficecontact met onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van kantoor. Kortom: een echte regelfunctie.

Wij vragen

Wij zoeken een ervaren en enthousiaste officemanager. Meedenken, zelfstandig, flexibel en loyaal, zijn hierbij kernwoorden. Je bewaart het overzicht, anticipeert, bent proactief, schakelt snel en handelt probleemoplossend. Je hebt gevoel voor stijl en de juiste teamspirit, voelt je betrokken en thuis in een informele, professionele en creatieve omgeving.

Je hebt hbo-werk- en -denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring, bent representatief en dienstverlenend. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, een goede kennis van Microsoft Office en een gedegen secretariële achtergrond. Beheersing van Engels of Frans is een pré. Je vindt het niet erg om zelfstandig te werken. Je bent sterk in het regelen en organiseren en stressbestendig bij drukte. Je hebt affiniteit met het thema onderzoek en integriteit. De werktijden zijn binnen bepaalde marges flexibel.

Wij bieden

Een afwisselende, zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief binnen een klein en gemotiveerd team. Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. En de mogelijkheid om binnen bepaalde afspraken jouw werktijden flexibel in te delen.

Wil jij reageren?

Deze functie is vervuld. Je kunt niet meer reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.