Over 9tot3

9tot3 landelijke vacaturebank!

Sinds 2006 -als eerste in Nederland- verbindt 9tot3 vacaturebank, werkgevers uit alle sectoren aan hoogopgeleide kandidaten. Deze kandidaten willen hun werktijd in overleg vast kunnen stellen. Dat kan binnen schooltijd, maar voor veel mensen is het al genoeg als ze alleen op woensdagen om 12:00 uur vrij zijn. De gemiste uren kunnen zij eventueel vanuit huis inhalen om het werk af te maken. Alles kan en u spreekt het vooral samen af. Denk flexibel, dan zijn alle combinaties mogelijk en vergroot u de kans op het vinden van de juiste werknemer! 9tot3 is er voor zowel fulltime als parttime functies op MBO, HBO en WO niveau, in vast, tijdelijk of freelance dienstverband.

Zoekt u hoogopgeleide, ervaren medewerkers en mag dat flexibel?

Plaats uw vacature in de vacaturebank. Wij vragen daarvoor 250 euro ex btw voor een plaatsing per maand. De vacature wordt doorgeplaatst op social media en andere sites binnen ons netwerk zoals mamas.nl, haareigenzaak.nl. Tot nu toe werd 98% van de vacatures via ons netwerk binnen één maand vervuld.

Heeft u vragen? Bel Vivienne Westerhoud:06 51949755

Uw vacature plaatsen kan HIER

Omdat wij ons voorbereiden op een vernieuwing van deze website, kunt u ons tijdelijk per e-mail uw vacature sturen. Het gebruikelijke formulier zal binnenkort weer werkzaam zijn. Wij plaatsen de vacature binnen 24 uur.

Hier vindt u ervaren, hoogopgeleide werknemers

Via www.9tot3.nl vindt u hogeropgeleide ouders die de zorg voor hun kind(eren) en aandacht voor hun carrière willen combineren. U bereikt deze doelgroep heel specifiek. Maandelijks vinden 10.000 potentiële kandidaten hun weg naar deze vacaturebank. Deze vacaturebank is onderdeel van Westwood’s Media. Via ons (social) netwerk en online community’s bereikt uw vacature ruim 100.000 vrouwen in een maand.

Dit aantal groeit elke maand, mede dankzij de enorme publiciteit in de vrouwenbladen die deze website de afgelopen jaren genoot. U kunt vacatures plaatsen voor alle vaste en tijdelijke functieplaatsen die -qua tijd en/of plaats- flexibel kunnen worden vervuld. Dus voor werk binnen schooltijden, flexibel vanuit huis of in de avonduren en het weekeinde. Maar ook voor banen van 4 x 9 uur! Zowel parttime als fulltime.

De 9tot3 vacaturebank is een productie van Westwood’s Media net als www.mamas.nl, een internetcommunity voor hoogopgeleide moeders en www.haareigenzaak.nl ons netwerk van vrouwelijke ondernemers & freelancers. Wilt u een vacature plaatsen? Stuur dan de vacaturetekst naar info@9tot3.nl.

Pluspunten van de 9tot3 werknemer

  • Hoogopgeleid
  • Hogere prestaties
  • Flexibel inzetbaar
  • Productief
  • Nemen verantwoordelijkheid
  • Direct inzetbaar
  • Hoge expertise
  • Met werkervaring

Voordelen zijn er te over: flexibel werken geeft een grotere arbeidsparticipatie van vrouwen. Dichtbij huis, geen file of reistijd. Eventueel de mogelijkheid vanuit huis te werken is goed te combineren met de zorg voor het gezin. Bovendien besparen zij zich dure kinderopvang.

Werkgevers kunnen beschikken over deze pool van hoogopgeleide, gemotiveerde werknemers met werkervaring. Flexibel werken binnen schooltijden maakt de weg vrij voor efficiënt en resultaatgericht werken in plaats van de aanwezigheidsverplichting. www.9tot3.nl biedt naast de vacaturebank informatie & inspiratie in de vorm van artikelen en interviews over plaats- en tijds- onafhankelijk werken.

De buitengewone oplossing van 9tot3

Veel ouders in deze tijd worstelen met het vinden van de balans tussen werk & privé. Als de opvang voor de kinderen en het werk van de ouders niet als een puzzeltje in elkaar passen, is al snel een van de partners genoodzaakt zijn of haar baan op te zeggen. Een grote groep hoogopgeleide -vooral- moeders neemt daardoor niet deel aan het arbeidsproces. Niet alleen moeders, maar ook vaders, mantelzorgers en mensen die een opleiding volgen kampen met dit probleem. En -ondanks alle pogingen van de overheid- blijkt een belangrijke groep niet de stap terug naar het arbeidsproces te nemen. Zonde!

Deze vrouwen met werkervaring zijn hoogopgeleid en hebben veel expertise in huis. Een verspilling van hoogwaardig arbeidspotentieel. Potentiële werknemers waar bedrijven en instellingen -met het voortschrijden van onze kenniseconomie én de krapte op de arbeidsmarkt- maar al te graag gebruik van maken. Werken van 9tot3 -eventueel flexibel vanuit huis- voor moeders met schoolgaande kinderen blijkt een goede oplossing voor deze impasse.

Uw voordelen van 9tot3

Vaste werktijden van 9.00 tot 17.00 zeggen niets over de kwaliteit of hoeveelheid werk die een werknemer verzet. Onderzoek wijst uit dat de prestaties van medewerkers hoger liggen naarmate de werkgever hen meer vrijheid en flexibiliteit gunt. Eerdere onderzoeken wezen reeds uit dat part-timers gemiddeld productiever en gemotiveerder zijn dan full-timers. Hoe meer eigen verantwoordelijkheid en vrijheid werknemers krijgen in hun werk, hoe meer verantwoordelijkheid zij zullen nemen. Dat is goed voor elk bedrijf. Bij succes telt niet het moment van de dag waarop het gerealiseerd wordt, het zijn tenslotte de resultaten die tellen!

VOORWAARDEN 9tot3 VACATUREBANK

Kosten voor plaatsen van een vacature op deze site zijn 250 euro ex btw per maand. Graag horen wij van u wanneer de vacature vervuld is. De afgelopen jaren vonden onze klanten in 98% van de gevallen de juiste kandidaat binnen één maand!

Werving & Selectie

Wilt u dat wij een voorselectie doen van de kandidaten die reageren op uw advertentie? Dat kan. No cure no pay. Wij plaatsen de advertentie dan met onze contact gegevens. Wij doen een screening van de CV’s en nemen een telefonisch interview af bij geschikte kandidaten. Wij sturen alléén geschikte kandidaten naar u door. U betaalt -als wij één geschikte kandidaat voor u hebben gevonden, die dan ook in dienst treedt bij u- hiervoor 2.000 euro ex btw. Na gebleken tevredenheid over de werknemer vragen wij na 3 maanden nog eens 2.000 euro ex btw. Bel Vivienne Westerhoud via 06 51949755 voor meer informatie.

1. Voor elke vacature verstuurt opdrachtgever de vacaturetekst en de gevraagde informatie via e-mail naar info@9tot3.nl. Daarin staat een duidelijke functie-omschrijving, functie-vereisten en contactinformatie van opdrachtgever.

2. Om in aanmerking te komen voor plaatsting in de 9tot3-vacaturebank zal de functie ongeacht het aantal uren- qua werktijden flexibel moeten kunnen worden vervuld. Dat betekent vooral dat werknemer in overleg met werkgever de werktijden vast moet kunnen stellen. Dat kan zijn: binnen schooltijden, vanuit huis, in de avonduren of ‘s weekends, één of enkele lange dagen op kantoor en/of een combinatie van deze mogelijkheden.

3. Vacature blijft op de website van de 9tot3 vacaturebank staan voor 30 dagen met een minimum van 5 werkdagen.

4. Opdrachtgever verplicht zich om 9tot3 op de hoogte te houden van de status van de vacature. Indien deze is vervuld, laat opdrachtgever dit per e-mail weten aan 9tot3 via mailadres: info@9tot3.nl.

5. De factuur -met 21% btw- verstuurt 9tot3 direct na het plaatsen van de vacature op deze site. Onze betalingstermijn is 14 dagen.

6. De 9tot3 vacaturebank is onderdeel van Westwood’s Media. Westwood’s Media is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze site.

Contact & Informatie

De website 9tot3.nl is een productie van Westwood’s Media. Heeft u vragen of wilt u sponsor of adverteerder worden van deze website, mail dan naar info@9tot3.nl of bel 06-51949755.

Met buitengewone groet,
Vivienne Westerhoud

9tot3 vacaturebank
ir. Vivienne Westerhoud
06-51949755
info@9tot3.nl
www.9tot3.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.