Vacature aanmelden

parttime vacature
Werktijden in overleg – Flexibel in tijd en plaats

Ben jij werkgever en wil je een vacature aanmelden? Een baan, die flexibel kan worden vervuld in tijd en plaats? Parttime of fulltime met uren in overleg of zelfs de mogelijkheid om deels thuis te werken?

Meld dan jouw vacature aan door een mail te sturen naar info@9tot3.nl met in het onderwerp “Nieuwe vacature 9tot3”.

Voeg de vacaturetekst toe in WORD of plat in de mail. En lees hieronder welke informatie wij graag van je willen ontvangen.

Welke vragen stelt een kandidaat over jouw vacature?

Geef in de vacaturetekst antwoord op de volgende vragen:

  • Wie zijn wij? Vertel kort iets over jouw bedrijf.
  • Wie zoeken wij? Omschrijf de persoon die je zoekt en de werkzaamheden die bij de functie horen.
  • Wat vragen wij? Waar moet de ideale kandidaat aan voldoen?
  • Wat bieden wij? Een goed salaris, flexibiliteit, leuke collega’s, gezonde lunches en andere secundaire voorwaarden.
  • Hoe solliciteren? Geef duidelijk de contactgegevens weer, zodat kandidaten direct kunnen reageren.

LET OP: Geef ook in jouw mail aan dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en de prijs van 250 euro ex btw voor de publicatie van 30 dagen.

Wij controleren de tekst en informatie altijd handmatig. Wij plaatsen jouw vacature binnen 24 uur online en geven je daarvan persoonlijk bericht. Wil je het logo van jullie bedrijf ook plaatsen bij de vacature? Stuur die dan even per e-mail in .JPG. Houdt daarbij een minimale grootte van 300×300 pixels aan en maak gebruik van 72 dpi bestandskwaliteit, die geschikt is voor het internet.

Kosten en resultaat

De kosten voor een plaatsing van een maand zijn 250,- euro ex btw. Na publicatie sturen wij gelijk de factuur. Onze betalingstermijn is 14 dagen. De meeste vacatures worden binnen een maand -of soms zelfs een week- vervuld via ons netwerk van ruim 60.000 vrouwen/moeders. Je kan jouw vacature plaatsing nu ook online bestellen via onderstaande knop:

(Bestel jouw vacatureplaatsing online in mijn webshop op wereldonderneemster.nl. Voor 250,- euro ex btw voor 30 dagen.)

Wat klanten zeggen:

“Wij kregen veel meer sollicitaties dan verwacht en de kandidaten waren van hoge kwaliteit! Met een prijs zonder no cure no pay, verwacht je risico te lopen, maar dit was een schot in de roos. Ook de persoonlijke aandacht en snelle reacties bij vragen van Vivienne van 9tot3.nl kan ik erg waarderen.”

Jeroen Smit, Clixz

Werktijden in overleg!

De 9tot3 vacaturebank is er voor alle banen waarbij werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Fulltime, parttime of deels flexibel werken vanuit huis. In alle branches en werkvelden op MBO+, HBO en WO niveau. ‘Werktijden in overleg’ is het enige criterium voor een plek op deze site.

Vivienne Westerhoud

Hartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud

06 51 94 97 55

Aanmelden vacature via info@9tot3.nl.