Voorwaarden vacaturebank

ALGEMENE VOORWAARDEN VACATUREBANK 9tot3

De kosten voor plaatsen van een vacature op deze site bedraagt 250 euro ex btw per maand (30 dagen). Verlenging van nog eens 30 dagen kost 150 euro ex btw. Graag horen wij van u wanneer de vacature vervuld is, zodat wij dat aan kunnen geven op onze site.

Prijzen voor het plaatsen van een of meerdere vacatures
1 vacature (1 maand) €250 ex btw, bij verlenging van een maand kost dit €150 ex btw per maand.

Wilt u meer dan 5 vacatures tegelijk plaatsen? Of meer dan 10 vacatures per jaar? Of een bepaalde vacature langer dan 2 maanden plaatsen voor doorlopende werving? Neem dan contact op voor een offerte op maat.

Werving & Selectie
Wilt u dat wij een voorselectie doen van de kandidaten die reageren op uw advertentie? Dat kan. No cure no pay. Wij plaatsen de advertentie dan met onze contact gegevens en doen een actieve search naar kandidaten binnen ons netwerk. Wij doen een screening van de CV’s en nemen een telefonisch interview af bij kandidaten met de juiste CV’s. Wij sturen vervolgens alléén geschikte kandidaten naar u door. U betaalt -als wij één geschikte kandidaat voor u hebben gevonden, die dan ook in dienst treedt bij uw bedrijf- hiervoor €2.000 ex btw. Bij gebleken tevredenheid over de kandidaat die u in dienst heeft genomen vragen wij na 3 maanden nog eens €2.000 ex btw. Bel Vivienne Westerhoud via 06 51949755 voor meer informatie.

1. Voor elke vacature verstuurt opdrachtgever de vacaturetekst en de gevraagde informatie via email info@9tot3.nl. Daarin staat een duidelijke functie-omschrijving, functie-vereisten en contactinformatie van opdrachtgever.

2. Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de 9tot3-vacaturebank zal de functie ongeacht het aantal uren- qua werktijden flexibel moeten kunnen worden vervuld. Dat betekent vooral dat werknemer in overleg met werkgever de werktijden vast moet kunnen stellen. Dat kan zijn: binnen schooltijden, vanuit huis, in de avonduren of ‘s weekends, één of enkele lange dagen op kantoor en/of een combinatie van deze mogelijkheden.

3. Vacature blijft op de website van de 9tot3 vacaturebank staan voor 30 dagen met een minimum van 5 werkdagen.

4. Opdrachtgever verplicht zich om 9tot3 op de hoogte te houden van de status van de vacature. Indien deze is vervuld, laat opdrachtgever dit per e-mail weten aan 9tot3 via mailadres: info@9tot3.nl.

5. De factuur -met 21% btw- verstuurt 9tot3 direct na het plaatsen van de vacature per e-mail. De betalingstermijn is 14 dagen.

6. De 9tot3 vacaturebank is onderdeel van Westwood’s Media. Westwood’s Media is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.