Contact

Vivienne Westerhoud

9tot3 vacaturebank

Deze website van 9tot3 vacaturebank is onderdeel van

Westwood’s Media.
ir. Vivienne Westerhoud
Telefoon: 06-51949755
E-mail: info@9tot3.nl

Contact

9tot3 vacaturebank

Vacature aanmelden

Ben jij werkgever? Op zoek naar goed personeel? En bied je flexibele werktijden? Meld dan de vacature aan door dit formulier in te vullen.

De 9tot3 vacaturebank is er voor alle banen waarbij werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Fulltime, parttime of deels flexibel vanuit huis. In alle branches en werkvelden op MBO, HBO en WO niveau. Werktijden in overleg is het enige criterium. Voor een plaatsing van een maand betaal je 250 euro ex btw. De meeste vacatures worden binnen een maand -of zelfs een week- vervuld!

Over Westwood’s Media

Westwood’s Media is het online media bedrijf van Vivienne Westerhoud sinds 2001. Via Mamas.nl inspireert zij duizenden moeders over werk & leven. Met Haareigenzaak.nl helpt zij vrouwelijke ondernemers aan meer zichtbaarheid. Zowel via haar eigen online netwerk als via PR.
Alle vacatures van onze 9tot3 klanten delen wij in ons gehele netwerk, waarmee wij ruim 100.000 vrouwen bereiken.

Vivienne’s missie

Vivienne’s missie is vrouwen te helpen balans te vinden in werk en privé. “Veel vrouwen zoeken manieren om werk en kinderen beter te combineren. Dat kan via een flexibele vacature op 9tot3 vacaturebank of het starten van een eigen bedrijf. Via Haar eigen Zaak! help ik daarom vrouwen in hun ondernemerschap. Ook een leuk en ontspannen privé leven is belangrijk om die balans te houden. Daarom schrijf ik op Mamas.nl graag over leuke dingen doen, mooie spullen en gezond eten.”

Vivienne was de eerste blogger van Nederland in 2001. Maandelijks bereikt zij met haar sites meer dan 100.000 vrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.