Contact

9tot3 vacaturebank

Deze website van 9tot3 vacaturebank & blog is onderdeel van:
Westwood’s Media.
ir. Vivienne Westerhoud,
Bioloog & Storyteller

Telefoon: 06 51 94 97 55

E-mail: info@9tot3.nl

Heb jij vragen over vacatures? Probeer dan direct contact op te nemen met de werkgever. Bij alle vacatures staan de contactgegevens vermeld. Kun je die niet vinden? Dan kan het zijn dat de vacature al vervuld is. Dat zet ik er dan ook duidelijk bij. Heb je andere vragen over de onderwerpen op deze website? Je kunt mij altijd even bellen of mailen! Ik help je graag verder.

9tot3 vacaturebank

Vacature aanmelden

Ben jij werkgever? Op zoek naar goed personeel? En bied je flexibele werktijden? Dan kun je hier jouw vacature aanmelden. Ik reageer altijd binnen 24 uur!

Voor een vacature plaatsing van een maand betaal je 250 euro ex btw. De meeste vacatures worden binnen een maand -of zelfs een week- vervuld!

De 9tot3 vacaturebank is er voor alle banen waarbij werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Fulltime, parttime of deels flexibel vanuit huis. In alle branches en werkvelden op MBO+, HBO en WO niveau. Werktijden in overleg is het enige criterium.

Adverteren voor doelgroepbereik en SEO linkbuilding?

Veel van onze klanten willen graag een advertorial of gastpost plaatsen met een dofollow link naar hun eigen aanbod. Deze website bestaat al sinds 2006 en de blog bevat veel relevante artikelen over werk, opleiding, thuiswerken en vrije tijd, die goed scoren in Google. Sluit jouw aanbod hierbij aan? Dan kan een link een waardevolle aanvulling zijn op jouw SEO linkbuilding profiel. Voor doelgroepbereik zetten wij altijd de nieuwsbrief en onze socials in. Heb jij interesse in een samenwerking en ben je benieuwd naar de tarieven? Laat het me weten! Je kunt bellen of mailen.

Over Westwood’s Media

Westwood’s Media is het online media bedrijf van Vivienne Westerhoud sinds 2001. Via Mamas.nl inspireert zij duizenden moeders over werk & leven. Met Haareigenzaak.nl helpt zij vrouwelijke ondernemers aan meer zichtbaarheid. Zowel via haar eigen online netwerk als via PR.
Alle vacatures van onze 9tot3 klanten delen wij in ons gehele netwerk, waarmee wij ruim 100.000 vrouwen bereiken.

Vivienne’s missie

Vivienne’s missie is vrouwen te helpen balans te vinden in werk en privé.

Veel vrouwen zoeken manieren om werk en kinderen beter te combineren. Dat kan via een flexibele vacature op 9tot3 vacaturebank of het starten van een eigen bedrijf. Via Haar eigen Zaak! help ik daarom vrouwen in hun ondernemerschap. Ook een leuk en ontspannen privé leven is belangrijk om die balans te houden. Daarom schrijf ik op Mamas.nl, naast werk, thuiswerken en opleiding, graag over leuke dingen doen, mooie spullen en gezond eten.

Vivienne was de eerste blogger van Nederland in 2001. Maandelijks bereikt zij met haar sites meer dan 100.000 vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.