Vacature aanmelden

Vacature aanmelden

Aanmelden van een vacature kan met onderstaand formulier. Geef in de vacaturetekst antwoord op de volgende vragen: Wie zijn wij? Wie zoeken wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij? En geef duidelijk de contactgegevens weer, zodat kandidaten direct kunnen reageren. Wij controleren de tekst en informatie handmatig. Wij plaatsen jouw vacature binnen 24 uur online en geven je daarvan persoonlijk bericht.

Kosten en resultaat

De kosten voor een plaatsing van een maand zijn 250 euro ex btw. Onze betalingstermijn is 14 dagen. De meeste vacatures worden binnen een maand -of soms zelfs een week- vervuld via ons netwerk van ruim 100.000 vrouwen.

Aanmelden vacature
Voer de straat - het huisnummer - de postcode en vestigingsplaats in van het bedrijf
Zorg dat de volgende onderdelen niet ontbreken aan de vacaturetekst: Over ons (vertel kort iets over jouw bedrijf) - Wij zoeken (omschrijving werkzaamheden) - Wij vragen (waar moet kandidaat aan voldoen) - Wij bieden (goed salaris, flexibiliteit, andere benefits) - Solliciteren (hoe solliciteren? met duidelijke contactgegevens!)
Ik heb de algemene voorwaarden en de privacy verklaring gelezen en ga daarmee akkoord. Met het verzenden van dit formulier ga ik ook akkoord met de promotie van mijn vacature via het netwerk van 9tot3 vacaturebank voor 30 dagen. Ik ontvang daarvoor een factuur van 250 euro ex btw.

Werktijden in overleg!

De 9tot3 vacaturebank is er voor alle banen waarbij werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Fulltime, parttime of deels flexibel werken vanuit huis. In alle branches en werkvelden op MBO, HBO en WO niveau. ‘Werktijden in overleg’ is het enige criterium voor een plek op deze site.

Vivienne WesterhoudHartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud