Home / Vacature aanmelden

Vacature aanmelden

Beste werkgever,

Vacature aanmelden

Wilt u een vacature aanmelden? Vacatures kunt u via e-mail info@9tot3.nl naar ons sturen ter attentie van Vivienne Westerhoud. Geef in de tekst antwoord op de volgende vragen: Wie zijn wij? Wie zoeken wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij? En geef duidelijk de contactgegevens weer, zodat kandidaten direct kunnen reageren. Wij controleren uw tekst en informatie handmatig. Wij plaatsen uw vacature binnen 24 uur online en geven u daarvan persoonlijk bericht.

Kosten en resultaat

De kosten voor een plaatsing van een maand zijn 250 euro ex btw. Onze betalingstermijn is 14 dagen. Wilt u ook de juiste factuurgegevens aan ons doorgeven? De meeste vacatures worden binnen een maand -of soms zelfs een week- vervuld via ons netwerk van ruim 100.000 vrouwen.

Werktijden in overleg!

De 9tot3 vacaturebank is er voor alle banen waarbij werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Fulltime, parttime of deels flexibel werken vanuit huis. In alle branches en werkvelden op MBO, HBO en WO niveau kunt u een vacature aanmelden. ‘Werktijden in overleg’ is het enige criterium voor een plek op deze site.

Stuur uw vacaturetekst naar info@9tot3.nl, wij helpen u graag!

Vivienne WesterhoudHartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud