Colofon

Vivienne Westerhoud

9tot3.nl is met haar vacaturebank en online magazine voor werkzoekenden en werkgevers een productie van Westwood’s Media te Leusden.

Eigenaar en hoofdredacteur Vivienne Westerhoud:

“Mijn doel is flexibel werken en werkgeluk op de kaart te zetten en voor vaders en moeders de werk – privé balans te optimaliseren. Ik wil werknemers en bedrijven inspireren en informeren.”

Naast het plaatsen van flexibele vacatures, schrijf ik over diverse onderwerpen, zoals solliciteren, personeel behouden, ondernemerschap, opleiding, carrière en vrije tijd. Maar ook mode en accessoires en leuke dingen om te doen met collega’s of met je gezin. Ik delen dat via deze site, mijn nieuwsbrief en social media. (Facebook, Twitter en Pinterest)

Redactie 9tot3 online magazine

Hoofd- en eindredactie: Vivienne Westerhoud

Voor alle vragen, suggesties of reacties aan de redactie: mail info@9tot3.nl.

Adverteren

Wil je een vacature plaatsen op deze site? Kijk dan HIER.

Wil je adverteren in het online magazine van 9tot3.nl?
Neem dan contact op via telefoon nummer 06 51 94 97 55 of mail naar vivienne@westwoods.nl t.a.v. Vivienne Westerhoud.

Wij werken veel met SEO artikelen met do-follow links. En soms plaatsen we ook gesponsorde content, als dit goed bij één van onze doelgroepen past.

9tot3 vacaturebank en online magazine is onderdeel van Westwood’s Media. Wil je meer opties bekijken voor adverteren en promotie van jouw bedrijf voor doelgroep (werkende) moeders, vrouwen en vrouwelijke ondernemers? Kijk dan hier: Westwood’s Advertising.