Vacature: Accountmanager eventmassage (B2B) parttime in Amsterdam

NB: Deze vacature was binnen een week vervuld. Je kunt niet meer reageren. Voor nieuwe flexibele en parttime vacatures KIJK HIER.

Accountmanager eventmassage (B2B)

Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan binnen een kleine organisatie die ontspanning en vitaliteit levert aan het bedrijfsleven? Wegens succes zijn wij op zoek naar een accountmanager eventmassage, een ondernemend type die een deel van onze klanten geheel zelfstandig bedient.

Over MassageProfs

MassageProfs heeft zich in de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot de landelijk specialist in het verzorgen van stoelmassages-op-locatie. Vanaf een klein kantoor (2 personen) in Amsterdam wordt ons team van zo’n zestigtal zelfstandige stoelmasseurs aangestuurd. Zij bedienen onze klanten regionaal.

De functie

MassageprofsDe accountmanager eventmassage neemt aanvragen voor stoelmassages-op-locatie direct in behandeling, zet deze om in opdrachten en is verantwoordelijk voor de organisatie hiervan. De accounts bestaan uit klanten die een enkele stoelmassage-opdracht boeken en uit bestaande klanten die regelmatig masseurs bij ons boeken, maar geen contract hebben. Wij hebben een grote diversiteit aan klanten en opdrachten; van een eenmalige stoelmassage voor medewerkers van de tandartspraktijk om de hoek tot een maand lang tientallen massages verzorgen voor een verzekeraar met diverse locaties door het land. Dit valt allemaal onder de noemer eventmassages. Groot of klein, het contact met deze verschillende (potentiële) klanten verloopt via de mail en telefoon.

Jouw taken

De accountmanager is verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden die hierbij horen;  offreren, verwerken van alle informatie voor het succesvol uitvoeren van de opdrachten, factureren, aftersales en het bijhouden van de verkoopresultaten.

De accountmanager schrijft een eigen accountplan. Hierin staan de plannen die worden ondernomen om nieuwe klanten te winnen en om bestaande klanten frequent(er) bij MassageProfs te laten boeken. Ook staat in het accountplan welke (marketing gerelateerde) ondersteuning nodig is, wat de kosten hiervoor zijn en hoe groot de verwachte omzet is die deze accounts zullen binnenbrengen.

De accountmanager verbindt de bedrijven met de stoelmasseurs. Deze twee partijen vragen ieder hun eigen benadering. Het is van groot belang dat je de communicatie op de verschillende doelgroepen goed weet af te stemmen.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn in deze functie?

 • je bent eerlijk en integer
 • je hebt HBO werk- en denkniveau en je bent 20-32 uur per week beschikbaar
 • je bent zeer behendig met Windows, Microsoft Office en web-gebaseerde softwareprogramma’s.
 • je Nederlands en Engels in woord en geschrift zijn uitstekend
 • je kunt zelfstandig werken en uitstekend organiseren
 • je hebt affiniteit met zakelijke dienstverlening op het gebied van vitaliteit
 • je werkt accuraat en hebt oog voor details
 • je bent creatief in het vinden van informatie en oplossingen
 • je gaat tactvol te werk (geen agressieve verkooptechnieken)
 • je bent een stevige persoonlijkheid met een betrouwbare uitstraling
 • je bent stressbestendig en een planner pur sang

Wat bieden wij?

 • Een zelfstandige, leerzame functie in een kleine succesvolle onderneming.
 • Aantrekkelijke inkomsten bestaande uit een basissalaris en commissie (o.a. uit reeds bestaande omzet) salarisindicatie €2.500 – €4.500 p/m bij fulltime
 • Jaarcontract met intentie tot verlenging
 • Goede begeleiding om het beste uit jezelf te halen en succesvol te zijn in je werk
 • Een goed bereikbare werkplek in Amsterdam in combinatie met thuiswerkmogelijkheden

Solliciteren?

Deze vacature is inmiddels vervuld. Meld je aan voor de nieuwsbrief rechts op deze site om alle nieuwe vacatures direct in je mailbox te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.