ACTIE: Vind flexibele vacatures & ontvang een cadeaubon twv 75 euro

De laatste tijd krijg ik veel vragen over deze site. Er staan geen nieuwe vacatures op! Dat klopt. Maar er zijn de laatste tijd wel bedrijven geweest waar we de ideale kandidaat voor gezocht en gevonden hebben! Wij doen namelijk ook werving & selectie en kunnen putten uit een mooie lijst CV’s die wij ontvingen van enthousiaste kandidaten. Natuurlijk willen we ook weer graag meer vacatures online zetten. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Verdien 75 euro
Werk jij in een bedrijf waar flexibel wordt omgegaan met werktijden? Of is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken? Ken jij mensen uit bedrijven die een hoogopgeleide vader of moeder met werkervaring zoeken. Of kom je op jouw zoektocht naar de ideale baan functies tegen die passen binnen onze missie van flexibel werken? Maar zit jouw ideale baan er nog niet bij? Mail ons dan via info@9tot3.nl. Geef zoveel mogelijk informatie over het bedrijf, de functie en contactgegevens van de persoon die wij kunnen benaderen. Wij nemen contact op met het bedrijf, zodat zij via deze site een kandidaat kunnen vinden. Als het inderdaad van een plaatsing of zoekopdracht komt via jouw lead, dan sturen wij je als dank een kadobon ter waarde van 75 euro. Wij hopen dat je meedoet!

Help elkaar aan de ideale baan
Natuurlijk is het leuk om 75 euro te verdienen, dat is op zich al reden genoeg om je oren en ogen open te houden. Maar nog veel leuker is het als er zoveel mensen meedoen, dat uiteindelijk ook jouw ideale baan gevonden wordt. Door een van de andere enthousiaste deelnemers! Zo helpen we elkaar aan een flexibele baan, die we kunnen combineren met onze kinderen en andere zorgtaken. Dus zegt het voort en vraag ook anderen om mee te doen.

Alvast bedankt!

Vivienne Westerhoud
www.9tot3.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.