Moeilijk te vervullen vacatures? Moeders zijn de oplossing!

Vivienne WesterhoudIk ben Vivienne Westerhoud van 9tot3 vacaturebank en ik ben weer in de pen geklommen voor alle moeders die graag (meer) willen werken, maar dan wel flexibel! (net als ruim 10 jaar geleden). Er zijn veel moeilijk te vervullen vacatures. En er zijn moeders die staan te trappelen om (meer) te werken. Via deze vacaturebank kunnen werkgevers deze moeders vinden! PS: vaders, mantelzorgers en mensen met een beperking zijn ook van harte welkom.

Wil jij ook flexibel werken?

Wil jij dat ook? Felxibel werken? Onafhankelijk van tijd en plaats? Laten we samen als een stem van ons laten horen. Het is nu de tijd om grote veranderingen door te voeren. Er zijn meer banen dan goede kandidaten. Meld je aan hier rechts voor de nieuwsbrief voor nieuwe vacatures. En laat onder dit bericht weten wat je kan en hoe je jouw werk in wilt delen. De juiste combinatie werk & gezin ziet er voor iedereen anders uit! Als we van ons laten horen, komen de vacatures vanzelf in je mailbox. Samen staan we sterk!

Geef jouw mening of deel ideeën!

Lees het artikel hieronder wat ik schreef voor het online magazine voor HR professionals Werf-en.nl. Ben je het ermee eens? Zou jij ook (meer) gaan werken als je de kans kreeg om plaats- en tijd onafhankelijk te werken? En klopt het dat jij graag verantwoordelijk bent voor het resultaat van je eigen werkzaamheden? En dat jij graag meedenkt met je werkgever? Ik hoor graag jouw reactie onderaan dit bericht. Heb je andere ideeen of opmerkingen? Stuur mij dan een mail naar info@9tot3.nl. Alvast bedankt!

En heb je een vacature die flexibel kan worden vervuld in tijd en plaats? Rechts bovenaan deze site kun je deze aanmelden!

Last van schaarste? De oplossing kan wel eens liggen in… meer moeders!

3 reacties

  1. Fijn om te lezen dat heel veel mensen tegen dit probleem aanlopen. Er zijn meer dan genoeg vacatures te vervullen. En mensen zoals ik die geen 40 uur willen werken. Maar veel werkgevers willen er nog niet aan. Of je hebt niemand om het werk te doen of je hebt een parttime iemand. Hopelijk wordt gaan de werkgevers dit een keer inzien.

  2. Ik ben naarstig op zoek naar een administratieve baan die ik kan combineren met mijn co-ouderschap. Maar ik sta ook wel open voor ander werk maar het moet echt alleen overdag zijn. Helaas is dit nog best wel moeilijk te vinden omdat het meestal fulltime werk is of omdat het weliswaar parttime werk is maar dan bijvoorbeeld maar voor 20 uur per week. Daar kan ik zonder aanvulling niet van leven. Ik hoop echt snel een passende baan te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.