Na je werk? Online shoppen met 300 euro voucher winactie!

online shoppenLimango is dé private shopping community in Nederland. Voor alle hardwerkende moeders, die werk en zorg combineren. Heb jij ook weinig tijd om te shoppen? En wil je dat graag heel voordelig doen? Het doel van Limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Elke dag starten er nieuwe acties met hoge kortingen van topmerken voor jou en de rest van je gezin. Het aanbod omvat mode, schoenen, accessoires en speelgoed. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij Limango vindt elke vrouw wat zij zoekt. Lekker shoppen vanuit huis zodat je meer tijd voor jou en je gezin over hebt.

Opgericht in 2007 in het zuid-Duitse München is imango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Sinds 2009 is Limango ook in Nederland actief. Behalve de private shop, heeft limango ook een Outlet. Hier vind je altijd een ruim aanbod in alle categorien met voor ieder wat wils.

Momenteel verloot limango 3x een €300 voucher! Je hoeft je alleen maar in te schrijven voor de Limango nieuwsbrief om kans te maken op deze prijs. Meedoen aan deze actie kan tot 16 juli 2017.
winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.