De ideale laptoptas voor naar je werk

Laptoptas voor naar je werk

LaptoptasEen laptoptas voor naar je werk is geen overbodige luxe. Omdat je flexibele uren werkt en soms vanuit huis wilt werken, is het handig om op een laptop te werken. Je neemt dan je werk gemakkelijk met je mee. Met je collega’s ben je verbonden via Dropbox, Slack en Skype en je werkt wanneer dat jou uitkomt. Het klinkt ideaal, maar soms moet je ook uitkijken dat je niet teveel werkt. Je bent immers altijd bereikbaar. Je bent betrokken bij resultaat en je voelt je toch vrij, omdat je wel na schooltijd op het schoolplein kunt staan om je kinderen op te halen. Je drinkt een kopje thee en hoort alle verhalen even aan. Als de kinderen buiten gaan spelen of huiswerk gaan maken, duik jij nog even snel achter de laptop om een offerte te maken of een rapport uit te typen. En al snel is het tijd om te gaan koken.Je stopt je computer in de laptoptas en kunt er elke moment weer verder mee.

Laptoptas of rugzak

Als je met de auto naar je werk gaat en je hebt een aparte handtas, kun je je laptop vervoeren in een mooie sleeve. Een van leer of stof. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten en designs op de markt, het is een heus fashion item geworden. Ga je met de trein naar je werk? Dan is het veel handiger om een tas mee te nemen, waar je laptop plus wat losse spullen als een gezonde lunch, je lippenstift en je telefoon in passen. Het is dan zaak een mooie laptoptas te kiezen. Er zijn ook in laptoptassen veel verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een rugzak bijvoorbeeld. Een stoer stevig uiterlijk voor de reis die je elke dag maakt. Of je kiest voor mooi, trendy en chique.

Op de fiets naar je werk

Als je de trein neemt naar je werk, neem je misschien de OV fiets om van het station naar kantoor te komen. Dat is heel handig. Alleen regent het te vaak om risico te nemen met het weer. Een regencape is dan ook echt geen overbodige luxe. En zoeken naar waterdichte laptoptassen net zo min. Kies een mooie, leuke tas. Eentje waar je blij van wordt. Van goede kwaliteit. Hij moet immers je ‘mobiele kantoor’ beschermen. En je moet er elke dag mee op pad. Het is de investering daarom meer dan waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.