Nieuw ERP-systeem is betaalbaar, mobiel en met Google

erp-systeemEr is eindelijk een betaalbaar en volwaardig ERP-systeem voor het midden- en klein bedrijf. Waar de grote jongens zich jarenlang verslingerd hebben aan het grote logge SAP, is er nu de nieuwe, betaalbare en mobiele cloudoplossing VOGSY van geefirm.com.

VOGSY heeft de toekomst

Geefirm ontwikkelde VOGSY omdat er nog geen Enterprise Resource Planning (ERP) oplossing was voor het midden- en kleinbedrijf. ERP oplossingen zijn er om alle bedrijfsprocessen in bij te houden. Een erp-systeem waar alle medewerkers van een bedrijf mee werken, waar projecten gedeeld worden, analyses gemaakt en het gehele proces van offerte tot aan omzetten gemonitord kan worden. Als je een dergelijk compleet systeem wilt gebruiken, kom je al snel uit bij Salesforce, Oracle of SAP, die vaak te duur zijn voor het midden- en klein bedrijf. En het zijn precies deze systemen die niet voldoende met hun tijd meegingen volgens de ontwikkelaars van VOGSY.

Gebruikersvriendelijke interface

Een belangrijker onderdeel van de gebruiksvriendelijkheid van dit soort systemen is de interface, ofwel: hoe ziet het eruit als je ermee aan het werk bent. Voorheen zijn systemen vaak puur en alleen op functionaliteit ontwikkeld, maar bij VOGSY is rekening gehouden met de huidige eisen van de gebruiker. De manier waarop je het systeem gebruikt, doet denken aan social media. Als je ermee werkt is er ook de hele dag een virtuele assistent die je op de hoogte houdt van je taken en de voortgang van projecten. Bovendien kan de app op smartphones gedownload worden en kun je dus overal ter wereld mobiel werken met de toepassing.

Geen geld voor marketing, wel in G suite

Alle budgetten die er waren zijn gebruikt voor de ontwikkeling van deze nieuwe ERP app, die overigens slechts enkele euro’s per maand per gebruiker gaat kosten. Geld voor marketing is er dus niet. De marketing van de cloudoplossing bestaat uit verschijnen in G Suite Marketplace in de eerste helft van 2017. G Suite Marketplace is de verzameling apps van Google, die met deze ERP app een aardig compleet pakket lijkt te hebben samengesteld om bedrijven over de hele wereld te voorzien van betaalbare bedrijfs-software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.