Sollicitatie gesprek of druk? Huur een chauffeur!

Ontspannen naar je sollicitatie gesprek

sollicitatie gesprekJe bent misschien al een tijdje op zoek naar een baan. En dan mag je op gesprek. Een sollicitatie gesprek is vaak best spannend. Je wilt je goed voorbereiden. Je leest alle informatie over het bedrijf waar je graag wilt gaan werken en zoekt via LinkedIn de mensen op waarmee je het gesprek gaat voeren. En dan moet je je nog druk gaan maken over op tijd en relaxed op je afspraak komen. Wil je dat op een rustige manier doen? Denk dan eens aan het huren van een chauffeur. Een studentchauffeur zorgt voor een relaxte rit en zet je af voor de deur. Geen problemen met parkeren, door de regen lopen of stress tijdens de reis.

Voorbereiding en vervoer

Als je een belangrijk sollicitatie gesprek gaat voeren, wil je je goed voorbereiden. Je leest je in en zorgt dat je genoeg te weten komt over de cultuur binnen het bedrijf. Je kijkt wie je collega’s worden, die je online gemakkelijk kunt vinden. Je probeert de afspraak te plannen op een handig tijdstip. Kom je niet in de file terecht? Of is het kantoor met de fiets of OV gemakkelijk bereikbaar? Als je last hebt van spanningen voor je sollicitatie gesprek is het echt heel fijn om de zorgen over de reis uit handen te geven aan een chauffeur. Denk vooraf na over welke vragen je kunt verwachten en wat je nieuwe werkgever zou willen horen van je. Vergeet niet na te denken over wat jij zelf belangrijk vindt. Met eigenheid en een goede motivatie kom je vaak het verst.

Weinig tijd? Reis op de achterbank!

Niet alleen voor een sollicitatie gesprek, maar ook voor drukke ondernemers is het huren van een chauffeur een uitkomst. Wanneer je je kostbare tijd efficiënt wilt besteden, dan win je met een chauffeur een heleboel tijd en energie. Met een chauffeur reis je rustig op de achterbank van je eigen auto. Je kunt je gesprekken voorbereiden, telefoontjes doen of e-mail beantwoorden. In plaats van sturen, file omzeilen en zoeken naar een parkeerplaats. Ook na werktijd, bij sociale gelegenheden, zoals diners en recepties, zorgt een chauffeur ervoor dat je weer veilig thuis wordt gebracht. Reken maar eens uit hoeveel tijd het je scheelt en hoeveel meer van je corebusiness je gedaan krijgt als je niet zelf overal heen hoeft te rijden. Dat zou nog wel eens veel meer op kunnen leveren dan het kost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.