Verdient uw organisatie gratis Loflist onderzoek?

Bron: lofonline.nl
Lof geeft een gratis onderzoek weg. Is uw organisatie een goede werkgever voor werkende ouders? Is sociale innovatie een belangrijk agendapunt? Stuur dan een mail met de reden waarom uw organisatie een Loflist onderzoek verdient naar d.brands@lofmagazine.nl .

 

Loflist© 2013: vernieuwd verbeterd en uitgebreid.

Lof onderzoekt jaarlijks op welke manier bedrijven werkende ouders ondersteunen en de doorstroom van deze ouders bevorderen. Het zogenoemde Loflist  onderzoek resulteert in de Loflist 2013, welke wordt gepubliceerd in het oktobernummer van Lof. Graag nodigen we u via deze weg uit om deel te nemen aan het onderzoek. Met uw deelname krijgt u zicht op waar uw organisatie staat op het gebied van flexibel werken, doorstroom van talent en persoonlijke ontwikkeling.

Innovatie sociaal Beleid: zet snel stappen voorwaarts in uw organisatie

Veel bedrijven zijn bezig met het innoveren van hun sociaal beleid. Wat betekent dat? In hoeverre zijn de arbeidsregelingen in de CAO nog van deze tijd. In hoeverre kun je meer keuzevrijheid inbouwen, bijvoorbeeld vakantiedagen per maand uitkeren en daar fiscale voordelen aan verbinden. Onder het hoofdstuk regelingen worden alle mogelijke regelingen opgesomd en zit er in de medewerkers scan een waarderingsschaal aan vast. Zo doet u nog eens extra voordeel met de loflist: u krijgt op heel simpele wijze inzicht in een belangrijk onderdeel van uw HR praktijk. Mogelijk ook een belangrijk onderhandelingspunt naar uw vakbonden, als dat  in uw organisatie speelt.

Bekijk hier een demo versie van het onderzoek.

Loflist onderzoek is vernieuwd: medewerkersscan toegevoegd

Een medewerkersscan maakt het mogelijk om 40 medewerkers uit uw organisatie de vragenlijst in te laten vullen. Zo krijgt u direct feedback uit uw eigen organisatie en weet u waar uw organisatie staat ten opzichte van uw branchegenoten. Na de gedegen analyse door onze onderzoekspartner ontvangt u een kort en bondig benchmarkrapport. Dit rapport zal persoonlijk met u worden besproken door ervaren adviseurs op het gebied van diversiteit, waarbij ook praktische aanbevelingen met u worden gedeeld. Daarnaast wordt de Loflist gepubliceerd in het oktobernummer en ontvangt u hier 25 exemplaren van. Tevens krijgt u korting op het toegangstarief van het WorkLife Congres 2013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.