Wat mag je van de iPhone 6s verwachten?

iPhone 6sVoor velen van ons is onze smartphone een onmisbaar onderdeel van onze werkattributen. Ben je een iPhonegebruiker en vind je het leuk om altijd het nieuwste model te hebben? Dan kijk je vast reikhalzend uit naar de jongste telg in de iPhonefamilie: de iPhone 6s. Wat mag je van deze telefoon verwachten? We zetten de belangrijkste geruchten over de iPhone 6s voor je op een rijtje.

Uiterlijk

Om het jaar brengt Apple een geheel nieuw model op de markt. In de tussenliggende jaren wordt onze honger naar meer gestild met een aangepaste versie van dit model: de s-variant. Qua uiterlijk zal je daarom bij de opvolger van de iPhone 6 weinig verschil zien met zijn voorganger. De iPhone 6s zal hooguit ietsje dikker zijn vanwege een nieuw soort aluminium behuizing. Naar verwachting zullen er wel een paar kleuren bijkomen waar je uit kunt kiezen: roze en rosé-goud.

Force Touch

Een belangrijke innovatie aan de iPhone 6s is Force Touch. Het beeldscherm van de iPhone 6s zal drukgevoelig zijn. Je iPhone voelt hoe krachtig je het scherm aanraakt. Hierdoor krijg je meer mogelijkheden bij het bedienen van je toestel.

Processor en accu

De iPhone 6s zal worden voorzien van een nieuwe, meer krachtige processor: de A9-soc. Deze heeft met 2GB een twee keer zo groot werkgeheugen. Het grotere werkgeheugen zorgt dat apps en webpagina’s niet afgesloten hoeven te worden. Dit heeft uiteindelijk weer een gunstige uitwerking op het energiegebruik van de iPhone 6s.

Camera

Ook de camera krijgt een behoorlijke upgrade. De verwachting is dat deze 12 megapixels zal hebben in plaats van 5. Ook de camera aan de voorzijde krijgt er behoorlijk wat megapixels bij. Ook zal het mogelijk worden om HD-video’s op te nemen in 4K.

Al met al biedt de iPhone 6s de echte fans genoeg nieuwe dingen om er eentje aan te schaffen. De verwachting is dat de iPhone 6s op 9 september wordt aangekondigd en enkele weken later in de verkoop gaat. De goedkoopste iPhone 6s zal waarschijnlijk 699 gaan kosten en zijn grotere broer de iPhone 6s Plus zal honderd euro duurder zijn. Als je meer geheugen wilt dan moet je daar extra voor betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.