Privé chauffeur inhuren als je ondernemer bent

privé chauffeurEen privé chauffeur inhuren ligt voor de meeste mensen misschien niet voor de hand. Maar het kan je veel kostbare tijd schelen. Als je veel onderweg bent naar klanten, ben je veel reistijd kwijt. Zeker als je de hele dag door in allerlei files terecht komt.

Veel ondernemers denken er wel aan om een assistent in te huren. Dat kan er een in loondienst zijn of een virtuele freelancer. Je denkt daar als eerste aan als je tijd tekort komt. Het scheelt je tijd als iemand de telefoon voor je opneemt, de agenda beheert en administratieve klusjes afrondt. Dat is ook zeker waardevol. Maar denk ook eens na hoeveel tijd een privé chauffeur je kan opleveren. Je kunt immers in de auto gewoon doorwerken en gelijk zelf dat telefoontje afhandelen.

Een efficiënte planning van je reizen

Zit je veel op de weg naar klanten toe? Dan weet je dat de wegen in Nederland behoorlijk aan het dichtslibben zijn. Zelfs midden op de dag kun je buiten de spitsuren overal in de file komen te staan. Zeker als je werk zich hoofdzakelijk in de Randstad afspeelt. Maar ook daarbuiten kun je door een ongeluk of werk aan de weg plotseling stil komen te staan. Je reist vaak langer dan je van te voren gepland hebt. Het kost je uren tijd per dag.

Reken dat eens uit voor de afgelopen maanden. En bedenk je wat je had kunnen doen in die kostbare uren. En bedenk je hoeveel stress het je zou schelen als je ruimer kon plannen en meer gedaan zou krijgen in de tijd dat je in de auto zit. Je kunt denken aan telefoontjes met klanten, online vergaderingen, het uitwerken van een offerte of het voorbereiden van een verkoopgesprek. De privé chauffeur kan je helpen met de planning en het onderhoud van je auto. Zo kom je altijd op tijd van A naar B en hoef je niet zelf te tanken. Je kunt een wat grotere marge in tijd plannen, zodat je niet onverwachts te laat komt bij je klanten. Jouw auto is nu een mobiel kantoor geworden. Je hoeft niet zelf te sturen. Jouw kostbare werktijd wordt niet langer ingenomen door teveel reistijd.

Openbaar vervoer vs. Een privé chauffeur

Het openbaar vervoer is een goed alternatief als je een vaste bestemming hebt, waar je meerdere keren per week heen gaat. Ben je als interim of freelancer langere tijd verbonden aan een bedrijf? Dan is het openbaar vervoer een goede optie. Je kunt in de trein immers ook werk gedaan krijgen. Zeker als je eerste klas reist. Belangrijke telefoontjes doe je echter liever niet in de trein. Je hebt toch minder privacy als een hele coupe mee kan luisteren.

Zodra je op een dag naar meerdere locaties moet om klanten te bezoeken, wordt het openbaar vervoer al een stuk minder aantrekkelijk. Het kost je simpelweg te veel tijd. Een privé chauffeur kan dan soelaas bieden. Een privé chauffeur bestuurt jouw eigen auto en je kunt kiezen voor een student of een directie chauffeur. Reken eens uit wat de bespaarde tijd je op zou leveren. Dan zou het nog wel eens een hele voordelige investering kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.