9tot3 vacaturebank in Elsevier weekblad

9tot3 vacaturebank en Elsevier weekblad

9tot3 in Elsevier weekbladAfgelopen week stond er een uitgebreid artikel in Elsevier weekblad dat kopte met ‘Kom van de bank af’. Nu vinden wij dat geen prettige manier om mensen aan te spreken om in beweging te komen. Maar het artikel zelf heet gewoon: ‘ Met spoed gezocht: nieuwe collega’s.’ Kijk, daar kunnen we wat mee! Er worden meerder zinvolle oplossingen aangedragen en een daarvan betreft de doelgroep moeders, die graag meer willen werken. Als het maar flexibel kan, zodat we wel het werk met de zorg voor de kinderen kunnen combineren.

Moeders willen graag werken, maar niet van 9 tot 1700

Bijna een hele pagina schrijft journaliste Fleuri√ętte van de Velde over onze doelgroep moeders. De deeltijdwerker bij uitstek. Er zijn er nog genoeg die wel willen werken, als de werktijden maar in overleg kunnen worden vastgesteld. Ik kom zelf ook aan het woord en vertel de lezer van Elsevier dat ik dagelijks mails krijg van moeders die staan te trappelen om werk. Als ze maar baas over eigen tijd mogen zijn.

9tot3 vacaturebank helpt moeders aan een baan

9tot3 vacaturebank wil moeders helpen een passende baan te vinden. Liefst in het eigen vakgebied. Of dat nu administratief of technisch is. Voorwaarde voor veel moeders is dat werktijden aan moeten sluiten bij de zorg voor de kinderen. Binnen schooltijd of deels vanuit huis. Alle functies van MBO+ tot WO en postdoc. In alle branches. Want moeders zijn een diverse doelgroep. En wat ze allemaal willen is werken. Als het in de juiste uren kan. Ik maakte me tien jaar geleden al sterk voor flexibel werken. Ik voerde een lobby in Den Haag en sprak me uit in de media over de noodzaak voor een versoepeling van de werktijden. En dat werkte. Vorig jaar kwam de wet flexibel werken uit. En nu gaan we door! Meer flexibele banen voor moeders, dat is wat we willen! 9tot3 vacaturebank in Elsevier weekblad geeft de toon aan. Dank daarvoor! Het is een mooi begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.