Alle vacatures zijn binnen een week vervuld! Even geduld aub…

Vivienne WesterhoudWe zijn heel blij met de vele kandidaten dit zich melden voor de nieuwsbrief. De reacties op de vacatures zijn ook van mooie kwaliteit! Op dit moment hebben we echter nog geen nieuwe vacatures om te delen. Alle vacatures zijn binnen een week vervuld. Wij verwachten snel weer nieuwe kansen te kunnen bieden voor iedereen die flexibel wil werken in tijd en plaats! Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan krijg je alle nieuwe vacatures automatisch in je mailbox!

Publiciteit voor 9tot3 vacaturebank

Ondertussen timmeren wij aan de weg bij het vinden van nieuwe uitdagingen voor alle goede kandidaten. Deze week staat 9tot3 in Weekblad Elsevier. Volgende week in de nieuwsbrief van MKB ServiceDesk. Een grote groep werkgevers zal herinnerd worden aan de mogelijkheid om geweldige kandidaten te vinden als zij flexibel kunnen denken over tijd en plaats! Hier op 9tot3.nl zijn die vacatures van harte welkom!

Alle Vacatures aanmelden

Wil je een vacature aanmelden? Dat kan alleen als deze flexibel kan worden vervuld in tijd en plaats. Zowel parttime als fulltime. Werktijden in overleg! Zoek je personeel? Of een goede freelancer? Stuur dan de vacaturetekst in een e-mail naar info@9tot3.nl. Wij plaatsen deze dan binnen 24 uur. Wie weet vind je dan ook binnen een week de juiste kandidaat! De kosten zijn slechts 250 euro ex btw.

Kandidaten, veel dank voor jullie geduld!

Hartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.