Gezinsplanner met persoonlijk ontwerp

GezinsplannerGezinsplanner, handig voor werkende ouders. Werk en een gezin combineren is vaak hectisch. Vooral als je parttime werkt lijkt geen dag hetzelfde en vlieg je van hot naar her. Als ouders van een gezin doe je je best om al je afspraken na te komen. Je wilt je werk goed doen. Vooral bij parttime werken is het zaak je werktijd en de tijd voor je gezin duidelijk te scheiden. Zeker als je flexibele werktijden werkt. Want als je werkt wil je daar je aandacht bij hebben en als je met je gezin bezig bent, wil je jouw afspraken met hen nakomen en het ook nog gezellig hebben samen. Afspraken voor de orthodontist, ouder gesprekken op school, voetbaltraining of ballet, vioolles en judo. Het is handig en overzichtelijk deze afspraken in een gezinsplanner te zetten. Niet alleen om het zelf te onthouden, maar zodat elk gezinslid op de hoogte is van de planning.

Gezinsplanner voorkomt stress

Naast de afspraken en verplichtingen die je in een week hebt, wil je ook nog een gezonde maaltijd op tafel zetten, de was doen voordat alle kasten leeg zijn en misschien heb je zelfs nog lieve dieren die verzorgd moeten worden. En naast de zorg voor je kinderen wil je je ouders de aandacht geven die zij verdienen, regelmatig bijpraten met vriendinnen en leuke dingen doen of romantiek beleven met je lief. Alsof dat niet genoeg is, maken alle leden van jouw gezin ook zelf hun sociale afspraken. Afspraken waar jij soms op het laatste moment achter komt. Dat is veel, erg veel. Elke dag. Kortom, stress ligt dagelijks op de loer. Een gezinsplanner biedt uitkomst.

Persoonlijk ontwerp met foto’s

zelf ontwerpenEen gezinsplanner is geen overbodige luxe voor een druk gezinsleven. Op een centrale plek kan elk gezinslid daardoor zien wat de planning is. Welke afspraken zijn er? En wie moeten daarbij aanwezig zijn? Om het te laten werken, moet je elkaar wel telkens helpen herinneren er dagelijks goed op te kijken. Anders werkt het niet. Je moet duidelijk afspreken dat alle afspraken die in de gezinsplanner staan leidend zijn voor wat er die dag gebeurt. Dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Een leuke gezinsplanner kun je zelf ontwerpen bij Webprint.nl. Omdat je er elke dag naar kijken mag, is het extra leuk als je er iets moois van kunt maken. Bijvoorbeeld door er persoonlijke foto’s op te plakken. Je kunt ze direct op de gezinsplanner laten drukken. Foto’s van je kinderen, het hele gezin. Verzamel de leukste foto’s van je gezin. Ontwerp de planner online en bestel. Binnen enkele dagen heb je jouw gezinsplanner voor het nieuwe jaar in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.