Thuiskantoor inrichten en mooie posters aan de muur

ThuiskantoorAls je veel thuis werkt is het verstandig een speciale plek of thuiskantoor daarvoor in te richten. Voor de concentratie op je werk is dat voor veel mensen essentieel. Zeker als je een gezin met kinderen hebt. Regelmatig thuiswerken is ideaal als je kinderen op school zitten. Of als een familielid extra zorg nodig heeft. Thuiswerken bespaart tijd, maakt dat je flexibel je tijd kunt indelen en het is ook nog goed voor het milieu. Toch is het niet altijd gemakkelijk om thuis te werken. Je moet wel de rust en inspiratie zien te vinden als je thuis werkt. Het gevaar van teveel afleiding ligt altijd op de loer.

Thuiskantoor inrichten

Wil jij een thuiskantoor maken? Ben jij een werkende moeder (of vader) en werk je regelmatig thuis? Maak dan een speciale plek om te werken. Als je een kamer over hebt is dat helemaal mooi. Zorg voor daglicht en de ruimte om een bureau neer te zetten. En een stoel die goed zit. Zorg ook dat je stoel, bureau en computer op de juiste hoogte staan ten opzichte van jouw lichaam. Verdiep je enigszins in de ergonomie of vraag hierover advies aan.
Een eigen plek om te werken is belangrijk als je thuis werkt. Als dat een aparte ruimte is kun je je gemakkelijker aan het huishouden onttrekken. Daar hoef je de deur niet voor uit. Maar een enkele binnendeur achter je dichttrekken is toch wel fijn. Ook al zit deze drie meter van je familiekeuken en het gezinsleven vandaan. Het geeft een scheiding van werk en leven die belangrijk is om geconcentreerd en ongestoord te kunnen werken. Als je jouw thuiskantoor maakt, zorg dan ook voor een inspirerende omgeving. Denk eens goed na welke kleuren of beelden jou helpen je te concentreren op je werk. Vaak is het een kwestie van alle andere dingen loslaten. En wat is daarvoor nodig? Dat kan een gevoel van ontspanning zijn. Daarom kunnen kleur, sfeer en inspirerende beelden daarbij helpen.

postersPosters online bestellen

Posters geven kleur en inspiratie aan de muur van jouw thuiskantoor. Kijk eens online. Je vindt er heel veel posters. Met een groot assortiment in stijl, kleur en afmetingen. De afbeeldingen zijn zo divers, van natuur, kunst, idolen tot filmposters. Je kunt uren zoet brengen op divers sites om de juiste poster te vinden. En misschien moet je dat ook doen, want het is belangrijk dat je de juiste beelden ophangt om jou te inspireren. Als je dat al weet, kun je ook gericht zoeken. Vervolgens bestel je simpelweg online. Je kiest er eventueel een lijst bij uit. En jouw bestelling wordt netjes bij je thuis bezorgd. Lekker makkelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.