Weekendje weg om op te laden? Zo doe je dat voordelig!

Weekendje weg om op te laden

weekendje wegWerk en zorg combineren is over het algemeen een zware dagtaak. De diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden vragen een flexibele houding naar iedereen om je heen. Daarbij heb je wel eens de neiging jezelf weg te cijferen. Gewoon omdat je het graag voor iedereen goed wilt doen. In de vakanties is dat al niet anders. Je bent vooral bezig alles in goede banen te leiden als je kleine kinderen hebt. En natuurlijk geniet je daar ook van! Maar zo af en toe wil je een weekendje weg. Met je partner of vriendinnen. Even de boel de boel laten. Alle verantwoordelijkheden van je af laten glijden. Doe jij dat wel vaak genoeg? Het is goed om af en toe helemaal op te laden en vol goede moed en frisse zin weer aan de slag te kunnen gaan.

Citytrips of naar de zon

Als je een weekendje weg gaat, kun je mooi een stedentrip inplannen. Een paar dagen Parijs, Londen, Barcelona of Rome. Of ga eens naar Venetië (zie foto) of Lissabon, daar is ook veel te zien. Het eten is er lekker en het is er al snel lekker warm. Berlijn is ook een populaire bestemming voor mensen die van uitgaan houden. Daar is een jonge, hippe cultuur ontstaan door een grote internationale gemeenschap van young professionals. Maar als je wat meer zon wilt zien, kun je natuurlijk ook een lang weekend naar Ibiza of een andere zonnige bestemming.

Voordelig weekendje weg

Wil je voordelig reizen? Dan kun je dat misschien vaker doen dan eens per jaar. Boek een vliegticket via een van de voordelige aanbieders online. Zoals Ryan Air of Vueling. Het scheelt vaak veel geld als je vanuit Weeze bij Düsseldorf in Duitsland vertrekt of Eindhoven of Brussel. Zo kun je soms voor een paar tientjes al heen en weer vliegen. Als je je auto parkeert, doe dat dan voordelig bij Parkago bij de luchthavens. En boek je een hotel? Zoek dan de goedkoopste via Trivago of kies voor AirBnB. Met AirBnB boek je een appartement of een huis van een particulier. Je kunt door recensies goed zien welke plekken goed bevallen zijn door eerdere bezoekers. En het scheelt je veel geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.