Duurzame relatiegeschenken voor de decembermaand

Duurzame relatiegeschenken

duurzame relatiegeschenkenDecember staat voor de deur en dat betekent dat bedrijven weer in de kerstpakketten- en relatiegeschenkensfeer komen. Altijd leuk, maar ook erg moeilijk om een geschenk voor klanten en/of personeel te vinden. Anno 2017 is duurzaamheid een hot topic, en we zien dan ook steeds meer duurzame relatiegeschenken. Verantwoord voor mens en milieu. Een paar voorbeelden die wij erg leuk vonden als kerstpakket of relatiegeschenk.

Dopper, eventueel met logo

Dopper. Wie kent het merk niet tegenwoordig? Dopper heeft een heel mooi, nobel streven: de plasticproductie terugschroeven, zodat de aarde niet teveel leidt onder vervuiling tijdens productie en afvalverwerkingsproces. Een Dopper fles schenken aan relaties of personeelsleden is dan ook een heel duurzaam, functioneel besluit. Jouw Dopper-flessen bedrukken? Dat kan tegenwoordig ook gemakkelijk bij veel bedrijven. Zo vestig je je bedrijfsnaam nog wat sterker bij jouw klanten en relaties.

Bamboe ondergoed

bamboe ondergoedMannelijke collega’s en klanten op een duurzame manier verrassen? Dan heeft Bamigo (ook bekend van TV) superleuke producten. Bamigo is hét merk voor duurzame boxershorts, T-shirts (ook extra lange T-shirts) of sokken. Alles bij Bamigo is namelijk van duurzaam materiaal gemaakt: Bamboe!

Bamboe balpennen en/of notitieboekjes

Om in bamboesferen te blijven: ook bamboe notitieblokjes en balpennen zijn verkrijgbaar en natuurlijk uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Hartstikke hip en helemaal duurzaam. Je kan bamboe balpennen en notitieblokjes bestellen in verschillende soorten webshops. Je merknaam onder de aandacht brengen? Kan, want je kunt natuurlijk je logo op de pennen en notitieblokjes laten drukken.

Wijn windlichten

bijzondere windlichtenHoe leuk! Windlichten zijn natuurlijk dé perfecte sfeermaker in huis voor de kerstdagen. En als ze dan ook nog eens gemaakt zijn van wijnflessen, dan is de sfeer helemaal compleet. Je kant ze bestellen bij ecogiving.nl

Popi Jopi Tony!

goede chocoladePopulairder dan welk merk chocolade dan ook: Tony Chocolonely. En Tony chocolonely is niet zomaar een chocolademerk, maar zet zich in voor maatschappelijk verantwoord zaken doen. Zo zorgt Tony ervoor dat cacaoboeren in het buitenland niet uitgebuit worden, maar een eerlijke prijs krijgen voor hun cacaobonen. Tony Chocolonely als relatiegeschenk geven kan op meerdere manieren. Zo kun je de verpakking met je bedrijfslogo laten bedrukken, of een leuk chocoladeblik schenken aan je relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.