Gadgets als relatiegeschenk voor de feestdagen

gadgetsVoor de feestdagen ben je vast al op zoek geweest naar mooie relatiegeschenken. De meeste mensen hebben de kerstpakketten al klaar liggen voor het personeel. Ben je laat? Of heb je een nieuwe werknemer of klant, die je ook nog wilt verrassen? Denk dan eens aan leuke gadgets. Zeker als je jouw klanten een cadeau geeft, wil je graag dat ze telkens aan jou denken als je jouw cadeau zien. Daarom zijn gebruiksvoorwerpen een goed idee. Je kan jouw logo erop laten drukken, maar als je een cadeau persoonlijk uitkiest, zal jouw klant ook niet snel vergeten dat het van jou afkomstig is. Een paar leuke relatiegeschenken om uit te kiezen vind je hieronder.

Opvallend en grappig

Een ludiek cadeau doet het altijd goed. Met deze roze telefoon (boven) zal de ontvanger altijd veel bekijks hebben. Je kunt je de gesprekken al voorstellen. ‘Hoe kom je daar nu aan’? ‘gekregen van een zakelijke relatie, die wist dat ik van roze houd’ Of zoiets. Humor is altijd goed, zeker als het een gebruiksvoorwerp is waar je ook echt iets mee kunt. Deze roze telefoon kun je aan je mobiele telefoon vast maken. Nostalgie ten top, succes verzekerd!

Gadgets voor ontspanning

KoptelefoonAls je een zakenrelatie echt iets moois wilt geven, zoek dan uit waar hij of zij van houdt. Negen van de tien mensen is dol op muziek. Deze mooie koptelefoon zal daarom makkelijk een succes kunnen zijn. En hoe fijn is het als jouw relatie aan jou denkt als zijn of haar favoriete muziek in de oren galmt! De Optimus Bluetooth® hoofdtelefoon is een mooie optie. Deze exclusief ontworpen opvouwbare draadloze hoofdtelefoon geeft muzikale expressie een mooi uiterlijk. Je kunt er muziek mee streamen vanaf een Bluetooth-apparaat met 10 meter bereik. Je hebt de vrijheid van draadloze muziek en de mogelijkheid een telefoongesprek tussendoor te voeren, door de ingebouwde microfoon.

Muis voor autoliefhebbers

Bedrukte muis in de vorm van een autoDe Car mouse, een computer muis in de vorm van een auto. Leuk als je een bedrijf in de autobranche hebt, of als je weet dat jouw relatie gek is op auto’s. Je kunt op deze variant ook je bedrijfslogo laten drukken. Dan weet je zeker dat je klanten nog geen muisklik van je vandaan zijn…

Natuurlijk zijn er nog honderden verschillende gadgets waar je iemand mee verrassen kunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.