Gelukkig huwelijk door waardering: een podcast met tips!

De energie van waarderen in liefdesrelaties

gelukkig huwelijkWaardering is voor elk mens belangrijk. Waardering op de werkvloer en ook in liefdesrelaties. In deze podcast uit de serie ‘de energie van waarderen’ legt Paulien Timmer uit waarom waardering binnen een relatie helpt. En hoe het een gelukkig huwelijk voor iedereen mogelijk maakt. Wanneer partners vaker hun waardering uitspreken naar elkaar, kunnen ze in veel gevallen een echtscheiding voorkomen. Dat zegt relatiedeskundige en schrijfster Paulien Timmer in de nieuwe podcast De energie van waarderen in liefdesrelaties. “Liefde is een onuitputtelijke bron, die je opnieuw kunt aanboren door je waardering uit te spreken naar elkaar. Zo is een lang en gelukkig huwelijk voor iedereen mogelijk.”

Podcast: Een gelukkig huwelijk en tips over waardering

NUON_Energie van waarderenPaulien TimmerTimmer schreef het boek ‘50 Relatieboosters; een happy relatie in 5 minuten per dag’ dat zij onlangs uitbracht. In deze podcast geeft zij een aantal tips uit het boek voor een gelukkig huwelijk. Ook legt ze uit wat het effect is van teveel drukte en stress op waardering binnen relaties. Zij vertelt wat de vermaarde onderzoeker John Gottman ontdekte als het grote geheim van langdurige en gelukkige relaties. Verder gaat ze samen met de andere gasten in op de verschillende ‘liefdestalen’, en hoe je je waardering kunt uiten op een manier die helemaal past bij je partner. Speciaal voor waardering op de werkvloer is er ook een podcast gemaakt. Die kun je hier luisteren.

Meer over De energie van waarderen

Waarom is waardering zo belangrijk voor ons? En hoe geeft het ons energie? Daarover gaat de nieuwe podcastserie De energie van waarderen, die is opgenomen naar aanleiding van het Nationaal Waarderingsonderzoek dat energiebedrijf Nuon liet doen. Zij ondervroegen ruim 1.000 Nederlanders. In drie afleveringen gaan organisatiepsycholoog Irith Koster, relatiedeskundige Paulien Timmer en lector Ouderschap en Ouderbegeleiding Carolien Gravesteijn dieper in op het belang van waarderen op respectievelijk de werkvloer, in liefdesrelaties en voor kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.