Waardering maakt werknemers productiever en gezonder, een podcast!

Waardering voor werknemers

Waardering Wat doet waardering op de werkvloer met werknemers en collega’s? Wanneer werkgevers en managers vaker hun waardering uitspreken, gaan hun werknemers harder werken. Ze worden productiever én hebben minder last van stress. Dat zegt organisatiepsycholoog en teamcoach Irith Koster in de nieuwe podcast De energie van waarderen op de werkvloer. ‘Ook als je zelf je waardering uitspreekt naar je collega heeft dat een positief effect: je krijgt letterlijk meer energie van waardering.’

Podcast: De energie van waardering op de werkvloer

NUON_Energie van waarderen

irith koster over waarderingIn deze podcast verklaart Irith Koster verder waarom waardering voor veel werknemers belangrijker is dan salarisverhoging! Zij legt het verschil uit tussen een compliment en echte waardering en zij vertelt aan de hand van diverse voorbeelden en onderzoeken hoe waarderen het verschil kan maken voor elke organisatie. Ook gaat ze samen met de andere gasten in op de rol van waardering bij weerbaarheid en het voorkomen van burn-out.

Meer over De energie van waarderen

Waarom is waardering op de werkvloer zo belangrijk voor ons, en hoe geeft het ons energie? Daarover gaat de nieuwe podcastserie De energie van waarderen, die is opgenomen naar aanleiding van het Nationaal Waarderingsonderzoek dat energiebedrijf Nuon in 2017 liet doen onder ruim 1.000 Nederlanders.

In drie afleveringen gaan organisatiepsycholoog Irith Koster, relatiedeskundige Paulien Timmer en lector Ouderschap en Ouderbegeleiding Carolien Gravesteijn dieper in op het belang van waarderen. Waarderen op de werkvloer, in liefdesrelaties en voor kinderen binnen het gezin. Beluister ook de aflevering over kinderen en de podcast over waardering in relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.