De vaste telefoon is nog steeds belangrijk

Nu mensen op straat voor de winkel overnachten om maar als eerste de nieuwste iPhone te bemachtigen, denk je misschien dat vaste telefoons helemaal out zijn. Ouderwets, duur, tuttig, meer iets voor je oma dan voor jezelf. Maar dan vergis je je toch. Wie op zoek is naar werk, kan eigenlijk niet buiten een vaste lijn. Ga maar na: het is goedkoper, en je kunt tegelijkertijd te bellen en op het internet zwerven of e-mailen. Je kinderen hoeven jouw mobiel niet meer te lenen om even te bellen, de batterij is nooit op en je hoeft geen prepaidkaarten meer te kopen. Voicemail, wisselgesprek, goedkoop naar het buitenland bellen, met een vaste lijn is dat geen probleem.

Werken in vrijheid
Freelance werken is in. Veel vrouwen die op zoek zijn naar een baan, beginnen voor zichzelf. Een leven als zzp’er biedt niet alleen de nodige inkomsten, het geeft ook vrijheid en afwisseling. Vanuit huis werken is vaak heel handig. Je hoeft niet voor dag en dauw de deur uit, bent thuis als de kinderen uit school komen, en kunt tussendoor even boodschappen doen of met de kat naar de dierenarts. Je bent tenslotte je eigen baas. Maar je moet jezelf wel goed installeren. Een bureau op een rustige plek met een snelle computer, een aangepaste bureaustoel, goede verlichting en een mobieltje is wel het minste.

Onmisbaar
Wie als freelancer werkt, heeft ook een betrouwbaar, snel en goedkoop internetabonnement nodig voor het echte werk, zoals grote bestanden versturen, verschillende dingen tegelijkertijd opzoeken op het internet en je email beheren. Voor die snelle internetverbinding heb je een vaste telefoonlijn nodig. Ook als je telefonisch thuiswerk wilt doen, is een vaste telefoonverbinding een vereiste. Je moet met klanten kunnen bellen via de vaste lijn, en tegelijkertijd bereikbaar zijn voor je werkgever via je mobiel. De vaste telefoon is nog steeds onmisbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.