Werken en je kinderen in de gaten houden? Deze app helpt

Al ben je druk met je werk of het zoeken van een baan, je wilt als moeder toch af en toe checken waar je kinderen uithangen. Hoe vervelend is het dan als ze hun telefoon niet opnemen of niet reageren op je berichtjes? Daar gaat allemaal tijd in zitten die je niet hebt. Voor moeders met dit probleem is er eindelijk een oplossing: een app die je kind dwingt om contact op te nemen.

Ignore no more

De app, Ignore No More, is het geesteskind van een gefrustreerde Amerikaanse moeder die het zat was dat haar tienerzoon niet reageerde op haar berichten en zijn telefoon niet opnam als zij belde. Met behulp van een ontwikkelaar kwam ze binnen een paar maanden tot deze revolutionaire applicatie voor de smartphone. Hoe werkt het?

Zo werkt het

Belt je kind niet terug? Dan kan je met deze app zijn of haar telefoon blokkeren. Het enige wat je kind dan nog kan doen is jou terugbellen. Zodra dit naar tevredenheid is gebeurd stuur je je kind een code waarmee de telefoon weer kan worden ontgrendeld. Is je kind een whizzkid en weet het de vergrendeling te omzeilen? Dan krijg je een berichtje hierover vanuit de app.

Het is een beetje big brother is watching you, maar deze app is toch wel heel erg handig voor de werkende moeder. Vooralsnog is het alleen nog verkrijgbaar voor Android- toestellen, Applemoeders moeten nog even geduld hebben. De app is verkrijgbaar voor € 1,49 in Google Play.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.