4x artikelen die je kunt laten bedrukken voor je marketing

4X artikelen die je kunt laten bedrukken

Je kunt het haast zo gek niet bedenken of je kunt het wel laten bedrukken met teksten, logo’s en foto’s. Daar waar het bedrukken van artikelen enkele jaren terug nog echt in de kinderschoenen stond, is het aanbod nu werkelijk geëxplodeerd. Niet alleen wat betreft het aantal verschillende soorten artikelen dat je kunt laten bedrukken, maar ook wat betreft de hoeveelheid aanbieders die een drukservice aanbieden. We laten je 4x artikelen die je kunt laten bedrukken zien. Kies voor grappige of juist inspirerende teksten, leuke foto’s of je bedrijfslogo. Gebruik het als relatiegeschenk voor je klanten. Of deel het uit op een beurs.

Notitieboekjes, kalenders en agenda’s

Bij het laten bedrukken van kalenders kun je denken aan jaarkalenders maar ook aan verjaardagskalenders of bureaukalenders. Bureaukalenders kun je op je bureau neerzetten en een verjaardagskalender is natuurlijk bedoeld om verjaardagen op bij te houden. En hoe leuk is het om een jaarkalender te ontwerpen met foto’s van je eigen bedrijf? Naast foto’s kun je de te bedrukken ruimtes natuurlijk ook gebruiken om enkele quotes te plaatsen. Waar staat jouw bedrijf voor? Hoe wil jij je klanten inspireren? Wanneer je besluit om een notitieboekje of agenda te laten bedrukken gaat het meestal om de kaft waar je jouw logo op kunt laten drukken. Zo denken jouw klanten elke dag even aan jou als zij de agenda gebruiken.

Kleding, tassen en ander textiel

Ook textiel leent zich goed om jouw ontwerp op af te laten drukken. Bij textiel kun je denken aan kleding, zoals t-shirts, polo’s en jassen. Maar ook het laten bedrukken van petten, mutsen en tassen behoort tot de mogelijkheden. Vaak heb je hierbij de keuze uit een afdruk in zwart-wit of in kleur, op slechts één zijde of op meerdere zijden van het gekozen product, afhankelijk van de beschikbare opties, jouw wensen en natuurlijk ook het budget dat je beschikbaar hebt. Zelfs knuffels kun je tegenwoordig laten bedrukken. Kies een item dat past bij jouw bedrijf. Dat geeft extra kracht aan jouw boodschap.


LEES OOK: Alles wat je moet weten over affiliate marketing
EN Hoe zet je stickers in als marketingmiddel?


Legpuzzels en memory kaarten

Fotopuzzels, wie kent ze niet? Te verkrijgen in verschillende afmetingen van 24 tot wel 3000 stukjes. Legpuzzels bedrukt met een mooie foto zijn ideaal om als verjaardagscadeau te geven. Voor je personeel bijvoorbeeld of je dierbaarste klanten. Vergeet niet om ook je logo toe te voegen. Heb je zoveel leuke foto’s dat je maar geen keuze kunt maken? Dan zijn bedrukte memory kaarten ook een leuk idee. Hierbij kun je namelijk meerdere foto’s selecteren. Doei keuzestress.

Flessen, mokken en bekers

Van flessen, mokken en bekers kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Zoveel mensen kiezen er nu voor om geen wegwerpplastic meer te gebruiken. Jouw klanten zullen vaak heel blij zijn met een fles, mok of beker, die ze elke dag kunnen gebruiken. Natuurlijk sneuvelt er ook wel eens een beker, kom of mok. Dus een nieuwe is bij de meeste mensen altijd welkom. Vind je die standaard exemplaren ook zo saai? Gelukkig kun je verschillende flessen, mokken en bekers bedrukken. Zo smaakt jouw water, koffie, frisdrank of ander drankje ineens een stuk lekkerder. En die van jouw klanten dus ook. Een makkelijke manier om een blijvende goede indruk achter te laten.

foto credits: Towfiqu barbhuiya via Pexels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.