Voordelige kantoorartikelen die handig zijn als je vanuit huis werkt

Vanuit huis werken is hartstikke handig, maar je kunt geen gebruik maken van alle kantoorspullen en faciliteiten die je op je werk normaal gesproken hebt. We zetten tien voordelige kantoorartikelen voor je op een rijtje die goed van pas kunnen komen als je doet aan thuiswerken.

Voordelige kantoor artikelen voor thuis

Natuurlijk moet je investeren in een goede computer, als je thuis wilt werken. En daarnaast zijn er een heleboel kleine dingen die het werken vanuit huis een stuk gemakkelijker kunnen maken. Deze voordelige kantoorartikelen kunnen je daarbij helpen.

1. Wifi extender

Zonder een goede internetverbinding kan je tegenwoordig bijna je werk niet meer doen. Het is daarom wel zo prettig als je altijd een goede internetverbinding tot je beschikking hebt thuis. Een wifi extender zorgt ervoor dat je het draadloze signaal van je router overal in huis en in de tuin kunt oppikken en je overal goed bereik hebt.

2. Papier, inkt en printer

Soms leest iets makkelijker op papier dan op je beeldscherm. Ook moet je soms iets uitprinten voor de administratie of omdat iets op de post moet. Korting op drukwerk komt dan goed van pas. De meeste winkels hebben vaak aanbiedingen voor papier, inkt en printers, waarmee je de kosten voor drukwerk kunt verlagen.

3. Stressballetje

Als je thuis werkt, heb je niemand om je frustraties en stress op af te reageren. Een stressballetje is dan een goedkope en effectieve oplossing. Vijf minuten kneden in een stressbal en je kunt er weer tegenaan.

4. Scanner app

Doorgaans heb je thuis geen scanner, maar toch wil je soms een hard copy document naar een collega doorsturen. Er zijn verschillende scanner apps beschikbaar tegen een kleine betaling.

5. Een webcam

Per mail, chat of telefoon kan je prima communiceren met je collega’s, maar oog-in-oog contact hebben met elkaar werkt toch nog altijd het beste. Als je een webcam aansluit kan je niet alleen rechtsreeks met één of meerdere collega’s praten, je kunt elkaar ook nog zien. Op deze manier kan je non-verbale communicatie ook oppikken en is het contact een stuk persoonlijker.

6. Usb stick

Werk je wel eens op je laptop in een koffietentje, op de computer thuis en op de computer op kantoor? Dan is het makkelijk om altijd een usb stick bij je te hebben. Het document waarin je aan het werk was, heb je zo altijd bij je en je kunt overal gelijk weer aan de slag.

7. Koffiezetapparaat

Op kantoor kan je de hele dag door koffie halen. Als je thuis werkt lust je ook wel graag een bakkie. Schaf daarom een koffiezetapparaat aan en begin elke dag dat je thuiswerkt scherp.

———————————————————-
LEES OOK: Thuiswerken-met-een-baby-tips-babykamer-ideeen
EN Inspirerende-werkplek-voor-thuiswerkers
———————————————————-

8. Docking station

Als je in je eentje thuiswerkt, kan het nog wel eens stil zijn in vergelijking met kantoor. Vind je het niet prettig om in stilte te werken? Sluit dan je telefoon aan op een docking station en luister zo naar de radio of een leuke playlist.

9. Tafelventilator

Op kantoor is er airco, thuis niet. Om te voorkomen dat je zwetend aan het werk bent kun je een kleine tafelventilator kopen die voor verkoeling zorgt in de warme zomermaanden.

10. Hygiënische doekjes

Op kantoor heb je de luxe dat de boel door een schoonmaker schoon gehouden wordt, thuis moet je dit zelf doen. Op je muis en toetsenbord verzamelen zich al snel veel bacteriën. Haal daarom af en toe een vochtig doekje over deze accessoires.

Zijn er nog andere voordelige kantoorartikelen, die jij thuiswerkers zou adviseren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.