Leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Eindhoven

bedrijfsuitje in EindhovenIs het tijd om je medewerkers eens lekker in de watten te leggen en ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Eindhoven? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben een aantal leuke ideeën ter inspiratie voor een bedrijfsuitje in Eindhoven op een rijtje gezet.

  1. Bedrijfsuitje in Eindhoven? Samen speciaal dineren

Je hebt er weinig budget voor nodig en maakt er gegarandeerd iedereen gelukkig mee: een speciaal diner. Maak bijvoorbeeld een reservering bij sushi restaurant Sakana in Eindhoven en zorg dat de sake vast klaar staat wanneer je met je team arriveert. Samen lekker de hele avond genieten van heerlijke hapjes, traditionele dranken en tegen het einde van de avond misschien nog een biertje op de Markt! Toch net wat specialer dan je standaard bedrijfslunch!

  1. Highland Games

In omgeving Eindhoven kun je de Highland Games vinden: waar je voor zo’n 25 euro per persoon een super toffe teambuildingsdag kunt organiseren. Gebaseerd op films zoals Braveheart kun je tijdens de Highland Games met je hele team als ‘echte Schotten’ aan de slag. Je doorloopt samen allerlei intense beproevingen in de frisse buitenlucht, en sluit natuurlijk af met een hapje en een drankje. Een super leuke activiteit, en daarnaast ook een stukje teambuilding.

  1. Lekker grillen

Leuk als uitje en ook voor een stukje teambuilding: de Heel Holland grilt battle in Eindhoven. In groepjes strijd je samen om de titel ‘grillmasters van de dag’. Niet alleen is het geweldig leuk om samen de handen uit de mouwen te steken, je kunt ook nog heerlijk genieten van alles wat je zelf gegrillt hebt. De tafel wordt vol ingrediënten gezet en met een korte omschrijving ga je met je groepje aan de slag. Niet alleen ben je er de hele dag leuk door bezig; je leert ook nog eens alles wat er te leren valt over het barbecueën!

————————————————-
LEES OOK: Werknemers motiveren door successen te vieren
EN Secundaire arbeidsvoorwaarden in de strijd om goed personeel
————————————————

  1. Escape rooms

Net als alle andere steden heeft ook Eindhoven een aantal hele toffe escape rooms waar je met je team samen moet werken om uit de kamer te ‘ontsnappen’. Een leuk uitje, en wederom geweldig voor een stukje teambuilding. Je wordt ingedeeld in groepjes en moet vervolgens alles op alles zetten om aan de hand van hints uit de afgesloten kamer te ontsnappen. Na de escape room kun je samen nog wat anders leuks gaan doen; een hapje eten bij het sushi restaurant bijvoorbeeld!

  1. Bubbel voetbal

Tijd om aan de lachspieren te werken? In omgeving Eindhoven vind je de mogelijkheid tot bubbel voetbal; de ideale manier om opgebouwde spanningen op een leuke manier helemaal te ontladen. Beschermd door de lachwekkende bubbels kun je helemaal los gaan op elkaar! De dag wordt natuurlijk afgesloten met een drankje op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.